ANIMALS RESCUE SOFIA

ОСИНОВЯВАНЕ

ЗА ОСИНОВЯВАНЕТО

Какви късметлии сме само! Можем да осиновим най-добрия си приятел, да спасим живота на едно сърчице, което ще ни обича вярно завинаги… Намерете своето приятелче в горните категории.

Осиновяването е безплатно. Животинките си отиват у дома обезпаразитени, ваксинирани, с микрочип и ЕС паспорт. Всички наши животни се дават кастрирани, освен ако състоянието/възрастта им не го позволява.

Как да осиновите приятел от Фермата?

Осиновяването е безплатно. Всяко куче от приюта отива у дома:

  • ваксинирано;
  • микрочипирано;
  • с европейски паспорт;
  • кастирано

Процедурата за осиновявания е логична и смислена – няма нищо страшно. От кандидатите се изискват 2 посещения в приюта за опознаване с кучето. При първото се провежда интервю – наясно ли е с отговорностите човекът, какво куче е подходящо за живота му и т.н… На второто посещение се подписва осиновителски договор, а кучето може да си отиде у дома.
ПИШЕТЕ НИ ако имате някакви въпроси. Можете да видите част (но далеч не всички) от прекрасните ни кучета ТУК. Най-добре е обаче вместо на снимки, да дойдете да видите на живо всички наши добри “деца”.

victor-grabarczyk-x5oPmHmY3kQ-unsplash

ОСИНОВЯВАНЕ НА КОТКА

Процедурата за осиновяване на котка е сравнително по-лека. Интервюто на кандидата се провежда по телефона. Прави се среща в удобно за приемните стопани време. Ако хората и животинчето се харесат, то може да се прибере с новите си стопани след като се подпише договор. В някои случаи подписването на договора и/или срещата между хора и животинче се провеждат в приюта. 

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ?

До Фермата пътува автобус №90, трябва да слезете на спирка “Ханчето” /веднага след Лукойл/ и да се върнете малко назад по пътя.
Вижте в Google Maps

GPS координати:  42.707290,23.515156‎ или:  +42° 42′ 26.24″, +23° 30′ 54.56″
Добре дошли сте!
Работно време:
Понеделник – събота: 09 – 17ч.
Неделя: Почивен ден

На разположение за осиновяване в нашият приют са следните домашни любимци:

Брауни е на средна кучешка възраст – 6 години. Среден размер. За любителите на породата, тя не прилича достатъчно на питбул. За онези, които не харесват породата, тя твърде много прилича на питбул. По средата е. Но не златната, а като в приказките – най-големият син получава имането, най-малкият – принцесата, а средния – никой не го забелязва.
Та, с Брауни е същото. С нас е от 5 години. Много интелигентна, активна, дружелюбна. Знае и умее много неща, но житейският й опит за света извън “Фермата”, е нулев.
Ако някой я хареса и реши да й даде шанс за нормален кучешки живот (под “нормален” кучешки живот ние разбираме – в дом, със семейство, което да я обича), ще получи истинско съкровище.
Вече 5 години не успяваме да намерим нейните хора. Помогнете ни, като споделите Брауни! Може би бъдещият й осиновител е сред Вашите приятели!
Големина: XScm (L)
Дебелина: 4 kg

Features

Дата на раждане 2017
Пол Женско
Размер М
Scroll to Top