ANIMALS RESCUE SOFIA

ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШАТА ФЕРМА

ЗА НАШАТА ФЕРМА

От януари 2014-та, с решаващата помощ на хиляди прекрасни хора, Animal Rescue Sofia има своето място – Приют Фермата! Когато приключим с ремонта и регистрацията Фермата ще бъде първият и единствен изцяло не-правителствен приют за кучета в града ни. АРСофия вече няма нищо общо с приют Богров. Превръщането на Фермата в истински приют за бездомни животни ще отнеме няколко месеца – работата е много. По-голямата сграда в мястото от 6 декара ще се превърне в дом за около 200 кучета. По-малката сграда ще подслони Клиника Франциска – мястото, където ще лекуваме, церим и карантинираме новоприетите котки и кучета. Има и много задачи по канализацията, електрическата мрежа, изолацията, покривите и т.н. Доброволците са добре дошли – ако искате да се включите с труд или материали в ремонта – ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ ТУК. Важно уточнение: макар и да не приемаме нови животни докато приютът получи разрешителните си, имаме 250 кучета. Те очакват своите осиновители и много биха се радвали да ви срещнат на съботно-неделните ни разходки!

Как да осиновите приятел от Фермата?

Осиновяването е безплатно. Всяко куче от приюта отива у дома:

  • ваксинирано;
  • микрочипирано;
  • с европейски паспорт;
  • кастирано

Процедурата за осиновявания е логична и смислена – няма нищо страшно. От кандидатите се изискват 2 посещения в приюта за опознаване с кучето. При първото се провежда интервю – наясно ли е с отговорностите човекът, какво куче е подходящо за живота му и т.н… На второто посещение се подписва осиновителски договор, а кучето може да си отиде у дома.
ПИШЕТЕ НИ ако имате някакви въпроси. Можете да видите част (но далеч не всички) от прекрасните ни кучета ТУК. Най-добре е обаче вместо на снимки, да дойдете да видите на живо всички наши добри “деца”.

victor-grabarczyk-x5oPmHmY3kQ-unsplash

Как да помогнете на клиника Франциска?

След регистрацията, Фермата ще може да се похвали и с клиника. Тя ще се нарича „Франциска“ в памет на един специален човек и в името на светеца, покровител на хора и животни – св.Франциск от Асизи. Клиниката има нужда от помощ и приема всякакви дарения – хуманни и ветеринарни медикаменти, материали, нова и употребявана апаратура и т.н. Молим, надникнете в нашия Списък с най-нужното, ако искате да се включите. Вашата помощ ще спаси живот. 

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ?

До Фермата пътува автобус №90, трябва да слезете на спирка “Ханчето” /веднага след Лукойл/ и да се върнете малко назад по пътя.
Вижте в Google Maps

GPS координати:  42.707290,23.515156‎ или:  +42° 42′ 26.24″, +23° 30′ 54.56″
Добре дошли сте, винаги!
Работим всеки ден, 365 дни в годината.
Лятно работно време: понеделник-неделя, 09-18ч;
Зимно работно време: понеделник-неделя, 08 – 17ч.

Scroll to Top