ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ "ФЕРМАТА"

ЗА "ФЕРМАТА"

Добре дошли във „Фермата“, нашият приют за бездомни животни. Тук лекуваме, социализираме, опознаваме и търсим най-добрия стопанин за всяко едно куче или коте. Гледаме на „Фермата“ като на мост, по който тръгват болни, уплашени и нежелани бездомни животни, за да могат в края му да преминат здрави, социални и обичани домашни любимци.

Как да осиновите приятел от Фермата?

Осиновяването е безплатно. Всяко наше куче отива у дома:

  • Напълно ваксинирано и обезпаразитено;
  • Микрочипирано и регистрирано във ВетИс;
  • С европейски паспорт;
  • Кастрирано

Процедурата за осиновявания е логична и смислена – няма нищо страшно. От кандидатите се изискват 2 посещения в приюта за опознаване с кучето. При първото се провежда интервю – наясно ли е с отговорностите човекът, какво куче е подходящо за живота му и т.н… На второто посещение се подписва осиновителски договор, а кучето може да си отиде у дома.
ПИШЕТЕ НИ ако имате някакви въпроси. Можете да видите част (но далеч не всички) от прекрасните ни кучета ТУК. Най-добре е обаче вместо на снимки, да дойдете да видите на живо всички наши добри “деца”.

victor-grabarczyk-x5oPmHmY3kQ-unsplash

Как да помогнете на клиника Франциска?

След регистрацията, Фермата ще може да се похвали и с клиника. Тя ще се нарича „Франциска“ в памет на един специален човек и в името на светеца, покровител на хора и животни – св.Франциск от Асизи. Клиниката има нужда от помощ и приема всякакви дарения – хуманни и ветеринарни медикаменти, материали, нова и употребявана апаратура и т.н. Молим, надникнете в нашия Списък с най-нужното, ако искате да се включите. Вашата помощ ще спаси живот. 

КАК ДА НИ НАМЕРИТЕ?

До Фермата пътува автобус №90, трябва да слезете на спирка “Ханчето” /веднага след Лукойл/ и да се върнете малко назад по пътя.
Вижте в Google Maps

GPS координати:  42.707290,23.515156‎ или:  +42° 42′ 26.24″, +23° 30′ 54.56″
Добре дошли сте, винаги!
Работим всеки ден, 365 дни в годината.
Работно време: понеделник – събота, 09-17 ч.

Scroll to Top