ANIMAL RESCUE SOFIA

ЗА НАС

Animal Rescue Sofia

НАЧАЛО

Създадохме Animal Rescue Sofia от любов към животните и от 2010 година работим за тях. За това време през ръцете и сърцата ни минаха хиляди животни – променяхме съдби, спасявахме живот.

Всеки ден подаваме ръка на лапи и копита, всеки ден правим света поне мъничко по-добър.

„Фермата”

„Фермата“ е нашият приют за бездомни животни. Тук лекуваме, социализираме, опознаваме и търсим най-добрият стопанин за всяко едно куче.

Гледаме на „Фермата“ като на мост, по който тръгват болните, уплашените и нежеланите, за да могат в края му да преминат  здрави, социални и обичани домашни любимци.

Нашата основна цел е да намерим правилния човек за всяко куче и правилното куче за всеки човек. Ето защо, осиновителската ни процедура включва много разговори и предварително опознаване на избраното куче или коте.

Щастливи сме, че вече сме намерили правилните хора за над 10 000 бивши бездомни животни!

клиника "франциска"


Разположена на територията на приюта, „Франциска“ често е единственото спасение за пострадали и болни бездомни кучета и котки.

Всеки ден нашите опитни лекари посрещат спешни случаи от цяла България – тровени, прегазени, простреляни – хиляди пациенти получават тук шанс за живот.

Работим усърдно и за намаляване на страданието по улиците и чрез превенция, а кастрациите на кучета и котки в клиниката са толкова много, че отдавна спряхме да ги броим.

Клиника „Франциска“ работи и с домашни любимци.

ранчото

„Ранчото“ е една сбъдната мечта – мястото, където малтретирани, болни и стари коне и селскостопански животни, намират своята свобода, дом и заслужен отдих.

В “Ранчото”, което се намира в полите на Стара планина, живеят нашите коне, козички, магарета и дори бивол и крава.

Тежкото минало е зад гърба им и в “Ранчото” те най-сетне са у дома!

ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ?

Scroll to Top